Brieven recht uit het hart

Het lijkt er op dat we de afgelopen tijd iets meer aandacht voor elkaar hebben dan normaal. Echte aandacht is voor iedereen belangrijk, maar je moet wel dingen die afleiden even aan de kant zetten. Daarom heeft vriendin en collega-schrijver Jeanine Cronie haar verzameling typemachines weer uit het stof gehaald en de Amsterdam Letterwriting Club opgericht.

Schrijf een brief op een retro typemachine aan een vriend, vader, moeder, broer, zus, tante, een geliefde die je lang niet hebt gezien. Of gewoon aan jezelf.

Tot eind juni 2020 kun je iedere woensdagavond van 18.30 tot 21.30u de tijd nemen om op retro typemachines een brief te schrijven aan een vriend, een vader of moeder, broer, zus of tante, een geliefde die je lang niet hebt gezien of gewoon aan jezelf. Brieven waarin je uitgebreid over je dag vertelt, over je verlangens en over je zorgen.

Het brengt je niet alleen dichter bij de ander, maar ook dichter bij jezelf. Brieven schrijven helpt je weer aan het schrijven te krijgen. Scenario’s, gedichten en wie weet dat ene boek! De eerste bijeenkomst is woensdag 20 mei geweest en met groot succes!

Locatie: LOADS.amsterdam, Zeeburgerdijk 8. Er zijn 10 units beschikbaar, meer dan 1,5m uit elkaar. Kosten 15 euro per avond. Daarvoor krijg je briefpapier, enveloppen, een postzegel en schrijfinspiratie.

Heb je interesse om mee te doen? Stuur Jeanine een pm en blijf op de hoogte via Instagram: @ams.letterwritingclub

Jeanine is een ware duizendpoot als het op woorden aankomt. Kijk ook eens op Jeanine Cronie’s website om een glimp te vangen van o.a. haar talloze Nederlandse filmproducties.

Volg me op social media!

Nur Özkanli-Kasikci

Schrijver & Influencer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.