“Schrijvend Rijk”

Inderdaad; een kop met een knipoog.

Er zijn maar weinig schrijvers in Nederland die als auteur of script-/toneelschrijver genoeg verdienen om van rond te komen. Als je aan schrijven begint, doe je dat vooral om je creativiteit de vrije loop te geven en omdat je de drang om te pennen, typen, creëren niet kunt weerstaan.

Inmiddels heb ik wat jaren mogen meedraaien als schrijver en blogger. Ik kan je niet meteen aan een fortuin helpen, maar ik kan wél met je delen wat voor mij heeft gewerkt en wat niet. Zodat jij minder vaak hoeft te vallen en opstaan. Want vallen; ja doe ik ook nog steeds.

De komende tijd kun je op deze website praktische tips en concrete handvatten verwachten. Wat ik denk, zeg en schrijf is uiteraard niet heilig. Neem van me aan wat bij je past en doe ook lekker eigenwijs je eigen ding als het je niet uitkomt. Als ik één ding heb geleerd van de afgelopen tijd, is dat er geen perfecte formule bestaat en dat iedere schrijver het op zijn of haar eigen manier doet.

Dus, heb je zo nu en dan behoefte aan wat schrijfinspiratie en wil je mijn persoonlijke struggles, ups en downs als schrijver volgen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Succes met het schrijven!

PS. Ik maak veelvuldig en dankbaar gebruik van getalenteerde fotografen van Unsplash.com.
In de header een foto van Nancy Harmsen van de skyline van Rotterdam waar mijn roots liggen.

Volg me op social media!

Nur Özkanli-Kasikci

Schrijver & Influencer